Nieuws


2016

Januari 2016

Halverwege januari is de training 'Bikkels in de dop©' weer van start gegaan. Binnenkort zal de datum bekend worden voor de volgende start van 'Bikkels in de dop©'. Wilt u uw kind hiervoor alvast aanmelden, dan kunt u natuurlijk contact opnemen.

 

Daarnaast is er ook een leuk nieuwtje te vermelden, want Pedagogisch Adviesbureau JIWI is vanaf heden ook te volgen via Facebook. Via deze link, kunt u hier terecht voor het allerlaatste nieuws van Pedagogisch Adviesbureau JIWI. Kom dus snel een kijkje nemen.

 

 

2015

December 2015

In januari 2016 vindt de weerbaarheidstraining 'Bikkels in de dop©' weer plaats. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze praktische, leuke en leerzame bikkeltraining©. Wilt u uw kind hiervoor aanmelden, neem dan zo snel mogelijk contact op.

 

 

November 2015

De praktijkruimte van pedagogisch adviesbureau JIWI wordt verbouwd. Het duurt daarom nog eventjes voordat ik u hier  kan ontvangen.

 

 

2013

Oktober 2013

Op 23 oktober 2013 is het project 'Meidenvenijn Online' van start gegaan. Dit is een project in het kader van de doorontwikkeling van het anti-pestprogramma 'Meidenvenijn is niet fijn!'. Het project gaat specifiek in op de digitale doorontwikkeling van 'Meidenvenijn is niet fijn!' en wordt ondersteund door Stichting Kinderpostzegels. De diverse ontwikkelingspunten waar dit project op ingaat, zijn:

  • Een nieuw interactieve website
  • Een digitale leeromgeving
  • Meetinstrumenten voor de deelnemende kinderen

JIWI heeft hierbij de theoretische ontwikkeling van de meetinstrumenten op zich genomen.

 

Stichting Kinderpostzegels heeft hierover een nieuwsbericht gepubliceerd, die te vinden is op

http://skn.nl/nl/archief/1525,365,0,0,0/

 

Meer informatie over het anti-pestprogramma 'Meidenvenijn is niet fijn!' vindt u op www.meidenvenijn.nl